Vaakgestelde vragen

Sinds 1 april 2016 doet Dieter enkel nog de bijzondere dieren. Uitzonderingen hierop zijn: honden en katten die reeds patiënt waren vóór 1 april 2016.

Consultaties gebeuren enkel op afspraak en in de week. Een afspraak voor consultatie kan je online maken op www.mijndieren.eu/curiovet of telefonisch op +32 479 78 46 93. Voor een gedragsconsultatie, operatie of huisbezoek, dien je sowieso te bellen.

Wij zijn telefonisch beschikbaar op elke weekdag van 9.00 – 11.30 en van 13.30 – 17.00.

Verlof of sluiting van de praktijk wordt aangekondigd op onze website, Instagram en Facebook.

Je kan de dichtstbijzijnde dierenkliniek contacteren. Of je kan met bijzondere dieren ook terecht in de universitaire dierenkliniek in Merelbeke op het nummer 09 264 74 41. Daar kunnen ze indien nodig een deskundige voor bijzondere dieren oproepen. Vraag gerust om het verslag door te sturen naar info@curiovet.be, dan kunnen wij het dossier van jouw dier aanvullen.

Een normaal consult kost 48 euro. Moet er ook een mest- of bloedonderzoek gebeuren, een RX foto gemaakt worden, gechipt worden, gevaccineerd worden of dergelijke meer, dan komen die zaken bovenop de prijs van het consult. De prijzen voor deze diensten vind je hier

Zeker, graag zelfs. Andere mogelijkheden zijn cash (opgelet: geen briefjes van 500 euro) en Payconiq. Wij aanvaarden geen kredietkaarten en cheques. Alles wordt meteen betaald. Wij aanvaarden geen overschrijvingen achteraf.

Nee. Een huisbezoek wordt cash (opgelet: geen briefjes van 500 euro) of met Payconiq betaald. Wij aanvaarden ook geen kredietkaarten of cheques. Alles wordt meteen betaald. Wij aanvaarden geen overschrijvingen achteraf.

Altijd. Consultaties gebeuren enkel op afspraak en in de week. Een afspraak voor consultatie kan je online maken op www.mijndieren.eu/curiovet of telefonisch op +32 479 78 46 93. Voor een gedragsconsultatie, operatie of huisbezoek, dien je sowieso te bellen. Wij zijn telefonisch beschikbaar op elke weekdag van 9.30 – 11.30 en van 13.30 – 17.00.

Er is parking zowel voor het gebouw als achter het gebouw. De parking achteraan bereik je langs de zijkant van het gebouw.

Nee. We focussen ons graag voor de volle 100% op je dier en dat wordt moeilijk met een nerveus baasje in de buurt. Bovendien wordt tijdens het opereren vaak het röntgentoestel en/of de laser gebruikt en dien je daarvoor verplicht beschermende kledij of bril te dragen.

Dat kan. Huisbezoeken worden meestal aangevraagd voor vijvers, grote dierencollecties of grotere (en wildere) dieren zoals zwanen, emoes, enzovoort. Indien je zelf over geen wagen beschikt of moeilijk te been bent, kan je ook een huisbezoek aanvragen. Weet wel dat het altijd het handigste is als we jouw dier in de praktijk kunnen onderzoeken, waar we alle apparatuur voorhanden hebben. Op verplaatsing zijn onze mogelijkheden véél beperkter. Bovendien staat onze agenda vaak van lang tevoren vol, waardoor we zelden die dag of soms zelfs die week nog kunnen langskomen.

Je kan ook met de taxi of de bus komen. Er is een bushalte vlakbij.

Een consultatie aan huis kost 68,25 euro. Daarbij komt 1 euro per gereden kilometer en de extra’s die er aan te pas komen zoals bvb. vaccinaties, mestonderzoek, enzovoort. Een huisbezoek wordt cash (opgelet: geen briefjes van 500 euro) of met Payconiq betaald. Bancontact kan enkel in de praktijk. Wij aanvaarden ook geen kredietkaarten of cheques. Alles wordt meteen betaald. Wij aanvaarden geen overschrijvingen achteraf.

Een afspraak voor een huisbezoek maak je telefonisch op +32 479 78 46 93. Wij zijn telefonisch beschikbaar op elke weekdag van 9.00 – 11.30 en van 13.30 – 17.00.