Vetplan

Sinds begin juni 2024 zijn officieel onze VetPlannen® gelanceerd!

Maar… wat is een VetPlan®?

Een VetPlan® is een (al dan niet preventief) zorgabonnement waarbij je maandelijks of jaarlijks een vast bedrag betaalt voor een reeks aan diensten en producten die je dier jaarlijks nodig heeft om in tip-top gezondheid te blijven. We hebben een formule voor konijnen, fretten, vogels, reptielen en ook speciaal een dentaal plan voor konijnen en knaagdieren.

Wat zijn de voordelen?

 • Gezondere dieren:
  door meer in te zetten op preventieve gezondheidscontroles en nauwere opvolging, zorgen we ervoor dat klachten bij jouw dier vroegtijdig opgespoord worden en bijgevolg beter behandelbaar zijn. Zo blijft jouw dierlijke huisgenoot zo lang en zo gezond mogelijk bij jou!
 • Voordeliger:
  Door het tijdig opsporen van problemen, zijn ze vaak makkelijker aan te pakken waardoor kosten niet zo hoog oplopen. Bovendien geniet je bij elk VetPlan® ook in totaal een 20% korting op de diensten en producten die inbegrepen zijn in het plan en een 20% korting op bepaalde producten (zoals voeding en de meeste anti-parasitaire middelen) die aangeschaft worden bij ons in de praktijk.
 • Een no-nonsense, transparant gezondheidsplan:
  Je weet exact wat je met deze zorgabonnementen zal krijgen en dus ook wat jouw dier nodig heeft om gezond te blijven. Er zijn geen addertjes onder het gras. Indien je toch vragen hebt, horen we het graag.
 • Gemakkelijk
  Ben je vergeetachtig en gaat de tijd soms sneller dan je denkt? Geen paniek! Je krijgt herinneringsmails wanneer het tijd is om een nieuwe gezondheidscontrole in te plannen of om een nieuw product op te halen. 

Toelichting VetPlan

Starten met VetPlan®?

Je kan bij ons een VetPlan®-abonnement afsluiten. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks in de praktijk, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch betaald via domiciliëring. Belangrijk om te weten is dat het geen verzekering is. Indien er toch nog een behandeling nodig is die buiten het VetPlan® valt, zal dit niet gedekt worden door het VetPlan® en dus apart aangerekend worden (uiteraard wordt hier duidelijk over gecommuniceerd wanneer dit zal voorvallen).