Nieuw! Egelopvang te Rotselaar!

📢 Wij kondigen jullie graag de geboorte aan van een spiksplinternieuw opvangcentrum voor EGELS!!

In Rotselaar nog wel, dicht bij Leuven dus! 📢

🦔🦔🦔 AVALON 🦔🦔🦔


De helden van het WIT (Wildlife Intervention Team) zijn er al een hele tijd mee bezig: dossiers opstellen, indienen, contracten opstellen, eindeloos geduld opbrengen voor deze bureaucratische mallemolen en verbouwen, verbouwen, verbouwen. Het is nog niet 100% klaar, maar alles wat er mòèt zijn om de egeltjes op te vangen, is aanwezig. Wij gingen donderdag 30 september kijken en waren danig onder de indruk van zo veel arbeid en vlijt.

Dieter zette als bedrijfsdierenarts enthousiast zijn krabbel (dat mag je letterlijk nemen) onderaan de overeenkomst en bij deze werd ‘Avalon’ voor open verklaard! Meer info zal je spoedig online kunnen vinden. Vind je intussen een egel waarover je je zorgen maakt, dan kun je alvast contact opnemen met de vrijwilligers van het WIT (Wildlife Intervention Team – www.wildlife-intervention-team.be) op het nummer 0472 452 259.

Je kan de egel ook altijd zelf naar het opvangcentrum in Rotselaar brengen na een seintje op het voornoemde telefoonnummer. De vrijwilligers die meestal zelf nog een voltijdse job en een gezin naast dit vrijwilligerswerk hebben, zullen je van harte dankbaar zijn!


Meer foto’s vind je op onze facebookpagina.

Facebook
WhatsApp
Email
Print